JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Samsung presenterar Brutus, Fiona och Larry

Samsung presenterar Brutus, Fiona och Larry

Har du träffat Battery Brutus, Fiona Freeze eller Loading Ball Larry? Då har du stött på Samsungs nya annonskampanj där företaget vill få dig att fundera på vems DRAM- eller flashminne som sitter i datorn, mobiltelefonen eller surfplattan.
Precis som Intel med sin kampanj ”Intel Inside” en gång i tiden fick dig att fundera på vems processor som satt i datorn vill Samsung nu få dig att fundera kring minnet.

I ett antal reklamfilmer får vi möta Battery Brutus, Fiona Freeze och Loading Ball Larry som sabbar våra apparater och gör oss frustrerade och ilskna. Lösningen enligt Samsung, är att välja apparater med minnen från företaget.

Ett av Samsungs exempel är DRAM-minnet LPDDR2 som enligt företaget förbrukar 50 procent mindre energi än standardminnen med bibehållen prestanda.

Resultatet? 30 procent längre tid för arbete eller spel, enligt Samsung.

När det gäller flashminnen påpekar företaget att de tål att hamna under pianot eller ligga i havet ett dygn utan att gå sönder.

Men några klisterlappar, som Intel fick datortillverkarna att sätta dit, verkar inte ingå i kampanjen som fått en egen sajt (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)