JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Skicka in en bild på din produkt
Elektroniktidningen skriver om sånt som elektronikkonstruktören behöver i sitt arbete. Men den viktigaste komponenten av alla - skaparglädjen, viljan och tron att en bra idé kan förenkla livet för någon - har kanske inte alltid fått det spaltutrymme den förtjänar.

Konstruktören & Karriärensidan i nummer 20/97 ska råda bot på det. Där kommer vi att ge plats åt de produkter som våra läsare, Sveriges elektronikkonstruktörer, bygger. Skicka in ett foto på ditt eller någon annans färdiga elektroniksystem, med en kort beskrivning av vad det gör, vems problem det löser och hur det är uppbyggt.

Eftersom det hamnar på redaktionell plats i tidningen så kostar det naturligtvis inget, men vi på redaktionen avgör själva om och hur en produkt ska vara med.

Fotoformatet kan vara dia, neg, papperskopia eller datorfil, däremot inte tryckt (rastrerat) eller lågupplöst (webbilder etc.). Skriv också om du vill ha tillbaka bilden, eller om vi får spara den i vårt arkiv. Du får också gärna skicka med en porträttbild av dig själv.

Skicka ditt bidrag senast måndag 1 december till Elektroniktidningen, 106 12 Stockholm, och märk kuvertet "Skaparglädje". Frågor besvaras av Alexander Kristofersson, tel. 08-796 66 88.

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)