JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Inemi lyssnar på Europa
Branschorganisationen Inemi är mest känd för sin roadmap som publiceras vartannat år. I den pekas det ut vilka hinder som elektronikindustrin står inför. Inför nästa utgåva vill organisationen få in mer synpunkter från europeiska företag och organiserar därför en endagskonferens i Belgien den 18 juni.

– Den här dagen kommer att ge deltagarna tidig insikt om vart elektronikindustrin är på väg. Den ger också möjlighet att ta med lokala synpunkter så att vi är säkra på att frågor som berör de europeiska företagen kommer med i 2009 års upplaga. Slutligen så är dagen en utmärkt möjlighet att nätverka med ledande experter och företagsledare liksom personer från Inemi, säger Grace O’Malley som är ansvarig för organisationens verksamhet i Europa.

På konferensen som hålls hos forskningsinstitutet Imec i Belgien kommer bland annat tillverkningsaspekter av medicinprodukter, portabel elektronik/konsumentelektronik och miljövänlig elektronik att behandlas. Men även teknikområden som halvledarbelysning, tryckt elektronik, kretskortsproduktion, slutmontering, förbindning och kapsling.

Mer information finns på: http://www.inemi.org/cms/calendar/2009_RM_Euro08.html
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)