JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Intresset ökar för Tillförlitlighetsdagen
Endagskonferensen Tillförlitlighet 2008 ser ut att ha vind i seglen. Utställarytan är fullbokad och därtill har drygt 70 personer anmält sig. 
Egentligen fanns bara 24 utställarplatser på Tillförlitlighet 2008, som går av stapeln på Stockholmsmässan den 3 september. Men en av utställarna accepterade att stå i cafeet, och på så sätt har arrangörerna klämt in 25 branschaktörer.

Även på deltagarsidan ser det ut att arta sig. Så sent som i förra veckan fanns bara 50 personer anmälda till konferensen.

- Vi har just nu totalt 122 anmälningar, varav 70 personer har anmält sig till konferensen och de övriga är utställare, säger Lars Wallin, konferencier och eldsjäl bakom evenemanget.

Det är han som ska leda diskussionerna kring tillförlitlighetsproblemen som uppstått på de kretskort som producerades i vintras på mässan Elektronik-EP och som nu testats. Korten har en rad olika ytbehandlingar och är producerade med tio olika typer av lodpastor, och bara ett fåtal kombinationer har visat sig hålla måttet.

Läs även:

Tillförlitlighet svårare än Lars Wallin trodde (länk)
Problem med grafikkort kan gynna Tillförlitlighetsdagen (länk)
Heldag om den perfekta lödfogen (länk)

 

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)