JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. FPGA World testar München
Den sjunde upplagan av konferensen FPGA World, som går av stapeln i månadsskiftet augisti/september, fortsätter att utvecklas. Nytt för i år är att de akademiska presentationerna flyttar från Stockholm till Köpenhamn och att konferensen med tillhörande miniutställning också går i München.
- Det är lite av ett test. Vi hade planer på München får några år sedan men då hittade vi ingen partner.

Den här gången är verktygsleverantören Altium som är intresserat att stötta arrangemanget.

- De större företagen ordnar egna kunddagar men för de lite mindre är FPGA World en möjlighet att träffa kunder på ett oberoende event.

Alla detaljer kring München är inte klara är men David Källbergs parhäst Lennart Lindh har varit där och rekognoserat.

Om det blir samma program och utställare i de tre städerna är för tidigt att säga. Det beror bland annat på hur företagen är organiserade. En del företag, som Altera, har separata organisationer för Norden och Tyskland medan andra, som Altium, har en organisation för hela Europa.

Preliminärt startar FPGA World måndagen den 30 augusti i Köpenhamn. Därefter blir det Stockholm onsdag den 1 september och München den 3 september.

- Det finns en fördel för till exempel företag som Dini Group som åker över från USA att de kan träffa kunder på tre ställen under en vecka.

Nytt för i år är att de akademiska presentationerna hålls i Köpenhamn och inte som tidigare i år i Stockholm. Om allt faller ut väl kan de sedan flyttas till München 2011.

- Det är bra med ytterligare ett ställe. Det ökar intresset bland akademikerna.

Förändringen innebär att antalet besökare i Kista antagligen sjunker något. Annars blir upplägget det samma som i fjol med en blandning av produkt- och projektpresentationer.

Precis som tidigare år går Stockholmskonferensen i Electrumhuset i Kista. Däremot är det fortfarande oklart var i Köpenhamn den danska upplagan hamnar.

Och du som är intresserad att presentera något kan anmäla dig på FPGA Worlds hemsida www.fpgaworld.com/conference.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)