JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Rimaster öppnar en andra fabrik i Polen
För att möta det ökade kapacitetsbehovet har kontraktstillverkaren Rimaster startat en andra fabrik i Polen. Den nya enheten ligger i Borne Sulinowo, cirka 15 mil väster om Stettin.
I augusti började vi arbetet med att bygga upp en ny prouktionsanläggning, och redan i november kunde vi inleda leveranserna från den nya fabriken i Borne, som mer eller mindre fördubblar vår kapacitet, säger Norbert Heib i ett pressmeddelande.

Han är chef för Rimasters polska verksamhet.

- Den nya fabriken är nära kopplad till vår stora satsning på att nå nya kunder i västra Europa, där vårt nyöppnade kundcenter i Bryssel är en viktig pusselbit, säger företaget vd Jan-Olof Andersson i ett pressmeddelande.

Rimaster utvecklar och tillverkar kompletta elsystem, elektronik och mekanik. Kunderna finns inom olika branscher, bland annat tunga transport- och specialfordon liksom inom industriautomation.

Huvudkontoret ligger i Rimforsa mellan Linköping och Vimmerby. Enheter för design och utveckling finns i Rimforsa, Jönköping och Söderhamn, och tillverkningsenheter i Rimforsa, Kisa/Horn och Söderhamn liksom i Czaplinek och Borne i nordvästra Polen samt i Ningbo, söder om Shanghai i Kina. Ett säljkontor öppnades i Bryssel i oktober i år.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)