JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Finska mönsterkort säljs med spam
Sedan förra hösten har du antagligen fått ett antal spamliknande e-mail från ett finskt mönsterkortsföretag som vill etablera sig på den svenska marknaden. För att ta reda på vad responsen blivit kontaktade jag avsändaren, Peter Mgullu på PCB Kytis.
– Det har fungerat i Estland. Lettland och Litauen men jag har inte fått ett enda svar från Sverige. Kanske beror det på hur jag formulerat mig, skriver Peter Mgullu på PCB Kytis som svar på min fråga.

Epostadresserna har han hittat med hjälp av svenska sökmotorer och det senaste halvåret har han skickat ett halvdussin email i förhoppningen om att locka svenska kunder.

– Eftersom det inte fungerat med mail tänker jag ringa runt istället, skriver han.

PCB Kytis är ett tradingföretag i Helsingfors som startade så sent som år 2009. Företaget har sju anställda och omsättning ligger strax under tre miljoner kronor. Leverantörerna finns i Kina och nu försöker man alltså slå sig in på den svenska marknaden.

– Vi kan erbjuda billiga mönsterkort för alla behov vare sig det är små eller stora kunder, små eller stora volymer.

Det gäller allt från vanliga FR4-kort till flexkort, flex-rigid, aluminiumkort och teflonbaserade kort för rf-produkter. Leveranstiderna ligger runt sju dagar för prototyper och på 10-14 dagar för större volymer.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)