JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
Med lågt ställda förväntningar och en stark konjunktur i ryggen är det kanske inte konstigt att mässan Elektronik 2011 blev en succé med lite drygt 80 nöjda utställare och runt 2000 besökare.

När Easyfairs Elektronik i skrivande stund lider mot sitt slut går det lätt att konstatera att tillställningen blev klart lyckad. Konceptet med små, standardiserade montrar, seminarier på mässgolvet och en kompakt uppbyggnad av mässan gjorde att stämningen blev den rätta med hög ljudnivå och trångt i gångarna.

Besökarantalet - drygt 1100 första dagen och uppskattningsvis knappt 1000 andra dagen - är kanske inte så imponerande globalt sett, men väl godkänt för en mässa av denna kaliber. Med lite drygt 80 utställare motsvarar det cirka 25 besökare per utställare.

Det välmatade seminarieprogrammet drog i många fall fullt hus, det gällde bland annat när Elektroniktidningens Adam Edström frågade ut Johan Konnberg om Volvos satsning på el- och hybridbilar.

Nästa Easyfairs Elektronik går av stapeln 2013, närmare bestämt 23-24 april. Att den blir numret större verkar sannolikt i dagsläget. Platsen blir densamma, Svenska Mässan i Göteborg, men man flyttar en trappa upp till konferenscentret.

ANNONS:

Oktoberchansen

Vill du ha en Raspberry Pi – den populära enkortsdatorn från Farnell element14?
    Vi delar ut tio Raspberry Pi 3 Model B+ bland de som tecknar en ny prenumeration på Elektroniktidningen under september och oktober. Även trogna prenumeranter som förnyar sina uppgifter kan delta i kampanjen.
    Farnell element14 sponsrar kampanjen, som pågår fram till midnatt den 31 oktober.
    OBS glöm inte att kryssa i rutan för nyhetsbrev för att kunna vara med i utdelningen!
Prenumerera och delta!
MER LÄSNING:
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Vi gör Elektroniktidningen

Anne-Charlotte Sparrvik

Anne-Charlotte
Sparrvik

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Anna Wennberg

Anna
Wennberg
+46(0)734-171311 anna@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)