JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. App ska hålla Hanzas kunder uppdaterade

HanzaApp ska hålla Hanzas kunder uppdaterade

Kontraktstillverkaren Hanza har tagit fram ett program för Iphone, Ipad och Android som ska hålla alla som är intresserade av företaget uppdaterade om vad som händer.
– Det känns roligt att vara först ut att lansera en app inom kontraktstillverkning. Vi kommer utveckla konceptet vidare över tiden och inkludera mer funktionalitet, säger företagets försäljnings och marknadschef Thomas Lindström i ett pressmeddelande.

Appen ger allmän information om Hanza, de senaste pressmeddelandena och med hjälp av telefonens GPS-mottagare kan man få hjälp att navigera till någon av koncernens fabriker.

Dessutom hjälper appen dig att hitta Hanzas monter på olika mässor. Av de fyra mässor som finns upplagda idag har dock tre redan varit och den den som ska till Elmia Subcontraktor dirigeras till Sundsvall av appen och inte till Jönköping.

– Ah, så ska det inte vara. Byrån hade lovat att fixa det, men tydligen har de inte gjort det, säger Thomas Lindström när Elektroniktidningen får tag på honom på onsdagsmorgonen.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)