JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Data Respons slår rekord
Det går bra för den norska inbyggnadskonsulten Data Respons, som just avslutat ett rekordkvartal. Nu vill företaget växa ytterligare, speciellt i Sverige.
– Vår norska verksamhet sätter standarden när det gäller vad vi förväntar oss av gruppens internationella inriktning. Vi fokuserar särskilt på den svenska marknaden som har potential att nå fem gånger högre än den norska, säger Kenneth Ragnvaldsen, vd på Data Respons, i ett pressmeddelande.

Företagets intäkter för det fjärde kvartalet landade på 225,6 miljoner norska kronor, en ökning med 10 procent jämfört med föregående kvartal. Samtidigt landade orderingången på 224 miljoner norska kronor.

Tittar man på företagets helårsresultat 2011 så hamnar intäkterna på 849,9 miljoner norska kronor, vilket är en ökning med hela 20 procent. Orderingången landade på 883 miljoner norska kronor.

Förutom att Data Respons satsar intensivt på Norge och Sverige – två marknader som dessutom går bra – har företaget extra förväntningar på Asien där finns i Taiwan och kinesiska Shanghai. Data Respons har även kontor i Danmark och Tyskland.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)