JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Tritech får aktiva ägare
Västeråsbolaget Aros Technology Partner köper loss inbyggnadskonsulten Tritech Technology från fonder förvaltade av riskkapitalbolaget Capman. Köpet görs tillsammans med Tritechs ledning.
”Vi i ledningen för Tritech ser med stor glädje att Tritech nu får en långsiktig huvudägare med intresse i att utveckla vår kärnaffär och våra erbjudanden samt att vi dessutom själva är med som delägare”. Det skriver Tritechs ledning i ett pressmeddelande.

Tritech har kontor Stockholm och Linköping, drygt 100 anställda och är verksamt inom inbyggda system i Mälardalen. Aros Technology Partner (ATP) har sedan tidigare ett dotterbolag –  Deva Mecaneyes – med bas i Västerås, vars konsultverksamhet har fokus på mekanisk konstruktion, el och automation samt produktionsutveckling.

– Inbyggda system, speciellt inom maskin till maskinområdet, är ett mycket intressant område med stor tillväxtpotential inom de närmaste åren. Tritech har verkat inom detta område i många år, och har stor kompetens och flera goda referenser som kan tas vidare till nya kunder och  industrisegment. Jag ser också stora möjligheter till samverkan mellan Tritech och Deva Mecaneyes, säger Stelio Demark, styrelseordförande i Tritech och Deva Mecaneyes, i ett pressmeddelande.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)