JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Prevas breddar med affärsutvecklingstjänst
Inbyggnadskonsulten Prevas startar ett nytt affärsområde kallat Management Consulting. På så sätt vill företaget knyta band till sin kunder redan i affärsutvecklingsstadiet.
– Vårt mål är att hjälpa företag att växa och gro. Att vara ett bollplank redan på affärsutvecklingsstadiet är en viktig del av detta, säger Mats Lundberg, vd på Prevas, i ett pressmeddelande.

Per Melin, närmast från Advanze CG, får ansvar för det nya affärsområdet.

– Vi ska hjälpa större företag som står inför en betydande resa, exempelvis när nya beslut ska tas om större investeringar eller vid kartläggning av ny teknik och nya metoder. Tillsammans med kunden kommer Prevas rådgivare se till att smidigheten, effektiviteten och lönsamheten i systemen optimeras redan från start, säger han i ett pressmeddelande.

Tanken är att den nya strategin ska komplettera Prevas befintliga verksamhet. Det proaktiva arbetet gör dessutom att man kommer att kunna åta sig större uppdrag framöver, hävdar företaget.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)