JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Myfab: kom igång med nanoteknik

myfab nano access programMyfab: kom igång med nanoteknik

Har du en bra idé på en ny produkt men inget eget renrum att tillverka den i? Då är du som klippt och skuren för Myfabs satsning på små och medelstora företag som skulle ha nytta av just halvledarprocesser eller nanoteknik.
För att komma i fråga får ditt företag inte ha någon tidigare erfarenhet av renrumsverksamhet. Eller ha använt något av Myfabs labb de senaste fem åren. Och så måste du vara beredd att lägga egen tid på att lära dig köra maskinerna i något av de tre renrum som ingår i nätverket Myfab, det vill säga MC2 vid Chalmers, Electrumlabbet i Kista och Ångströmlabbet i Uppsala.

Godkända ansökningar får ett bidrag på 50 000 till 300 000 per projekt, pengar som ska räcka till att utvärdera idén. Förutom själva driftskostnaden av maskinerna och analys av resultatet kan bidraget till viss del även användas för att täcka materialkostnaden liksom resekostnader.

Myfab började ta emot ansökningar den 6 november och lovar att svara inom fyra veckor efter det att de fått in en ansökan. Programmet pågår så långe det finns pengar kvar.

Mer information och ansökningsblankett finns här: (länk)
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)