JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Nyfiken på Taiwan - kom till Linköping

Nyfiken på Taiwan - kom till Linköping

Är du sugen på att göra affärer i Taiwan? På fredag finns det möjlighet att diskutera affärssamarbeten med Taiwan vid Mjärdevi Science Park i Linköping. Representanter från det taiwanesiska forskningsinstitutet ITRI och Taipei Mission in Sweden finns på plats.
Under ett förmiddagsseminarium nu på fredag går det att både lyssna till och diskutera svensk-taiwanesiska samarbetsmöjlighet med Sten Gunnar Johansson, vd för Mjärdevi Science Park, Shyo Jyuo Min, president för ITRI (Industrial Technology Research Institute) samt CY Ling, ekonomiansvarig för Taipei Mission in Sweden (länk).

Forskningsinstitutet ITRI grundades för 40 år sedan och utgör vaggan för Taiwans snabbväxande halvledar- och IT-industri (se artikel). När ITRI skapades var de största näringarna i Taiwan bilindustri, cykeltillverkning och jordbruket. Idag är kärnan i verksamheten elektronik och optoelektronik, information och kommunikation, material, kemi och natoteknik, miljöteknik, mekanik samt medicinsk och biomedicinsk teknik (länk).

Seminariet pågår mellan 10.30 och 13.00 fredagen den 3 maj. Anmälan måste göras senast idag via denna länk.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)