JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Nanoforum – en heldag om nanoteknik

Nanoforum – en heldag om nanoteknik

Blir det Nanologica, Sol Voltaics, Graphensic eller Thinfilm som koras till årets nanoföretag? Svaret får du 15 maj på Nanoforum 2013, en heldag tillägnad nanotekniken.
Den som tar sig till Svenskt Näringslivs hus i Stockholm den 15 maj får bland annat höra Jari Kinaret, professor på Chalmers, berätta om sitt arbete som befälhavare för miljardprojektet Graphene Flagship,

Christos Tokamanis, Head of Unit, Nano Sciences and NanoTechnologies vid EU-kommissionen talar om Horizon 2020 och teknikens betydelse i ett nytt Europa.

Vidare kommer organisationen Swednanotech att presentera slutsatser från arbetet med den strategiska innovationsagendan ”Nanoteknik för hållbar utveckling” som tagits fram på uppdrag av Vinnova.

Dagens avslutas med att årets nanoföretag koras.

Nanoforum arrangeras av intresseorganisationen Swednanotech. Föreningen bildades år 2010 leds av förre folkpartiledaren Lars Leijonborg.

Swednanotech vill profilera Sverige som ett framstående nanoteknologiland inom forskning och produkter, men också som ett land med investeringsmöjligheter. Ett led i arbetet är Nanoforum, en heldag om nanotekniken.

Mer information och anmälan finns här (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)