JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Fredrik efter Mikael på Wintech

Fredrik efter Mikael på Wintech

Efter 27 år på kontraktstillverkaren Wintech slutar vd:n Mikael Rehnberg för att ägna mer tid åt familjen och andra intressen. Ny vd blir Fredrik Forngren som arbetat 12 år i företaget varav de senaste åren som sälj- och marknadschef.
– Valet av Fredrik känns väldigt spännande och på samma gång väldigt odramatiskt. Hans marknadsinriktade profil stämmer väl med Wintechs planer på fortsatt tillväxt. Samtidigt är det en trygghet med en ny vd som är så förtrogen med företagets verksamhet och kunder. Fredrik har arbetat sida vid sida med Mikael under många år, säger Martin Linder, koncernchef för Leab Group, i ett pressmeddelade.

Leab Group förvärvade Wintech i november 2011. Tillsammans har företagen tillverkning i Lövånger, Uppsala, Fagersta och Tallinn och omsätter över en halv miljard kronor.

– Vi ser tydliga, positiva tecken på marknaden, både för vår fabrik i Fagersta och i Tallinn. Att kunna kombinera produktion på båda platserna ger våra kunder speciella fördelar och gör att vi kan vara mycket flexibla när det gäller volym och komplexitet, säger Fredrik Forngren.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)