JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Dags att anmäla sig till årets FPGA-konferens
Tisdag den 10 september är det dags för tionde upplaga av FPGA World, konferensen som helhjärtat fokuserar på programmerbar logik.
Årets inledningstalare är Koen Bertels, professor i datavetenskap på det tekniska universitetet i Delft, Nederländerna. Hans presentation har titeln ”From FPGA to Polymorphic computing”

Efter lunch bjuder amerikanen Mike Dini på underhållning. Den som varit på FPGA World tidigare vet att Mike Dini inte tvekar att säga sin mening om FPGA-tillverkarna och deras marknadsfloskler. Årets presentation har titeln ”FPGAs – Past, Present, and Future. Notes from the past 25 years”

I år finns det tre parallella spår att välja på. Ett industriellt, ett akademiskt och ett produktspår. Dessutom arrangeras en miniutställning med dussinet företag.

Precis som i fjol hålls FPGA World i Frösunda i huvudsponsorn ÅF:s lokaler. Mer information och kostnadsfri anmälan finns här: (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)