JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Net Insights Nimbra hyllad i Kina
Det sargade svenska nätverksbolaget Net Insight kan sträcka på sig. Företagets produkt Nimbra 640 tilldelades BIRTV2013 Award för videotransport av extremt hög kvalitet inför öppnandet av BIRTV, som är Asiens största mässa för tv-branschen.
– Att vinna utmärkelsen BIRTV Award är ytterligare ett steg framåt för Net Insight, då vi ser denna region som en viktig tillväxtmarknad, säger Anders Persson, vice vd på Net Insight, i ett pressmeddelande.

En rad försenade kundprojekt under detta år har gjort att Net Insight haft det extremt tufft, med en svikande försäljning (länk).

BIRTV står för Beijing International Radio, TV & Film Equipment Exhibition och är den mest inflytelserika mässan inom tv-branschen i Asien.

Utmärkelsen BIRTV Awards består av fem kategorier;
• tv-inspelning,produktion och post-produktion
• tv-sändning/projektering
• transmission och nya medier
• integrerade TV- eller radionät
• övriga kompletterande utrustningar och enheter.

Den delas ut till de produkter som anses mest innovativa och som har de mest praktiska tillämpningarna. Produkterna ska kunna ses som indikatorer på den framtida utvecklingen inom radio- och tv-teknik.

Förutom att Net Insights gateway Nimbra 640 prisades för sin högkvalitativa videotransport blev den även utnämnd till "Outstanding Product".
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)