JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Gateline firar 30 och Cadence 25
EDA-distributören Gateline fyller 30 år i år vilket sammanfaller med Cadence 25-årsjubileum. Därför blir det lite extra festligt på SEE-mässan nästa vecka där Gateline är en av drygt 200 utställare.
– Vi har fått uppleva hur kunder i branscher som traditionellt sett inte har använt elektronik infört nya smarta produkter med hjälp av att introducera elektroniklösningar. Det som för ett par år sedan ansågs som avancerad elektronikkonstruktion är idag något som ingår i produkter vi utnyttjar varje dag, allt från värmereglering till bilar, säger Gatelines vd Jan Lindholm i ett pressmeddelande.

Gateline startade år 1984 och när den första persondatorn med en hårddisk på 10 Mbyte lanserades (IBM PC/XT) kunde företaget erbjuda programvara för denna plattform.

– Under åren som gått har vi kontinuerligt utvecklat våra erbjudanden till att inte bara bestå av licenser för programvara för elektronikkonstruktion, utan erbjuder även utbildning, tekniskt stöd med mera.

Företaget arbetar förutom i Sverige även i Norge, Finland och Estland. Bland agenturerna finns 25-årsjubilerande Cadence, men även Aei Systems, Aldec, BorntoRoute, Cadalist-enterprises, EMA Design Automation, Omnify Software och PCB Libraries.

Galelines och Cadence jubileer firas i Gatelines montern på SEE mellan 16.00 och 17.00 den 9 april.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)