JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Åkerströms nu även i Tyskland
Björboföretaget Åkerströms – som utvecklar robust radiostyrning för mobila och icke-säkerhetskritiska tillämpningar – har knutit till sig sin första distributör i Tyskland. Det är TRL Funksysteme som framöver ska representera det svenska företaget lokalt.
– Vi känner till Åkerströms sedan länge och vi vet att deras produkter håller en mycket god och hög kvalitet. Vi har även träffats tidigare då vi bland annat stått bredvid varandra på mässor i Hannover, Tyskland, säger Martin Nordlander, vd på TRL Funksysteme i ett pressmeddelande.

Tyska TRL Funksysteme har stor erfarenhet av olika radiolösningar för industrin och en produktportfölj som kompletterar Åkerströms produkter väl.

– Tillsammans kommer vi att kunna täcka in många fler och större kundsegment än tidigare, konstaterar Martin Nordlander.

För  Åkerströms är Tyskland inte en ny marknad, företaget har sedan några år ett antal direktkunder i landet. Men för att kunna ge snabb service och support, som krävs för att växa ytterligare, krävs lokal närvaro.

– Vår strategi är att växa genom distributörer, säger Andreas Hedström, säljchef på Åkerströms Björbo.
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)