JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Lär dig VHDL på distans
Den 22 september startat Mittuniveristetets nya kurs om digitalkonstruktion med VHDL. Men du behöver inte åka till Sundsvall, kursen är nätbaserad och öppen för alla intresserade.
– Vi vill göra det möjligt för så många som möjligt att få tillgång till våra kurser. Allt från våra distansstudenter till yrkesverksamma som vill vidareutbilda sig men det skapar även ett mervärde för våra campusstudenter som kan ta del av kursmaterial när som helst, säger professor Bengt Oelmann i ett pressmeddelande.

Den nya utbildningen är en del av projektet Flex som stöds av KK-Stiftelsen och har som mål att göra avancerad utbildning tillgänglig för fler.

Kursen är helt öppen och gör det möjlighet för vem som helst som är intresserad av att lära sig ämnet digitalkonstruktion att ta det av kursmaterialet. För kursdeltagarna är lärandet det viktiga inte kurspoäng.

Inom projektet Flex kommer det att erbjudas fler avancerade kurser inom inbyggda system och sensorteknik. Kurserna är kopplade till den forskning som bedrivs inom forskningscentret STC på Mittuniversitetet och tack vare det erbjuds kursdeltagarna gästföreläsningar från industrin och andra forskningsinstitut som är specialister inom sina områden.

Här finns mer information (länk).
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)