JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Två månader till årets elektronikmässa

Den  8 mars startar den fjärde upplagan av tvådagarsmässan Elektronik. Precis som tidigare går den av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg och Elektroniktidningen kommer att vara på plats.

–  Mässan har ett starkt fokus på utvecklingen inom elektronikbranschen och vårt mål har självklart varit att i år skapa Sveriges mest innovativa centrum för elektronik, säger Lina Schewenius Lund, projektledare på Elektronik.

Nytt för i år är att Elektronik arrangeras parallellt med Advanced Engineering – en mässa som arrangören beskriver som en ”heltäckande mötesplats med fokus på högteknologisk ingenjörskonst, innovation, utveckling och framtidens teknik”.

Totalt kommer de två mässorna att ha lite drygt 120 utställare och dessutom finns ett intressant seminarieprogram med över 30 punkter.

Bland dragplåstren finns Leif Östling, styrelseordförande för Svenskt Näringsliv, Magnus Svensson, programchef på Smartare Elektroniksystem, Shilan Demir från projektet Volvo Drive Me och Pia Sandvik, vd för forskningsinstitutet Rise.

Mer information finns på mässans hemsida: www.easyfairs.com/elektronik

MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)