torsdag 28 juli 2016vecka 30
fb
STARTSIDA Internet of Things Embedded Power Energi Distribution Fordon Kommunikation Medicin Komponenter Produktion Test & mät Technical Papers

Annonsera Visa endast artikeln (fr utskrift)
Annonsera i magasinet Elektroniktidningen, på etn.se, i nyhetsbrevet eller via direktutskick.

Magasin, nyhetssajt och nyhetsbrev

Elektroniktidningens affärsidé är att förse svenska elektronikkonstruktörer och andra yrkesverksamma inom svensk elektronikindustri med kvalificerade tekniknyheter, skarpsynta analyser och djuplodande reportage om branschen. Tidningen bevakar primärt fem områden: Komponenter, Konstruktion, Produktion, Test & mät samt Inbyggda system.

Konceptet Elektroniktidningen består av ett magasin, en nyhetssajt och ett mycket uppskattat nyhetsbrev med de senaste nyheterna om branschen. Genom denna mix kan vi tillgodose flera olika informationsbehov. I magasinet återger vi längre reportage, intervjuer och analyser med ett mer teknisk djup. Varje nummer av magasinet har också ett eget tema som belyser ett visst teknik- eller tillämpningsområde mer i detalj.

Med vår nyhetssajt och det dagliga nyhetsbrevet når vi istället läsarna snabbt med de senaste händelserna inom branschen.

Magasinet Elektroniktidningen är sedan januari 2013 Sveriges enda publikation för den svenska elektronikbranschen. Därför kan vi idag erbjuda effektiva kanaler för de annonsörer som vi delar målgrupp med. Du kan dra nytta av dessa kanaler i din marknadsföring. Upplagan är 13500 exemplar (exklusive pdf-versionen).

Kontakta Anne-Charlotte Sparrvik (0734-171099).


Vår besökarstatistik är korrekt


Som annonsör blir du lätt offer för fantasisiffror vad gäller hur många som ser din annons. Det verkliga antalet besökare kan vara en tiondel, en hundradel, en tusendel – bokstavligen – av den siffra du får höra. Orsaken behöver inte nödvändigtvis vara att någon försöker lura dig eftersom det är en svår konst att mäta besökare. Exempelvis står trafik från sökrobotar för en stor andel av trafiken till en liten sajt och måste filtreras bort.

Elektroniktidningen använder Google Analytics för att fastställa besökarsiffror. Det är samma tjänst som det oberoende företaget Tidningsstatistik (TS) använder.
Annons
Annons
 
KOMMENTERAT
Kommentarer via Disqus

Administration Jan Tångring
Annonser Anne-Charlotte Sparrvik
Redaktion red@etn.se
Ansvarig utgivare Anna Wennberg på uppdrag av Elektroniktidningen Sverige AB
© Elektroniktidningen Sverige AB
Publiceringssystem Joomla, webbhotell Glesys