JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi. Elektroniktidningen
Guidelines for contributing Technical Papers: download PDF
Den 26-27 maj är det dags för forskningsinstitutet Acreo Fiber Optic Centers partnerdagar i Hudiksvall. Partnerdagarna är ett årligt evenemang där Centrets deltagare möts för att gå igenom det senaste året och diskutera nya innovationer på fiberoptikområdet.
– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Alexis Mendez som huvudtalare på våra partnerdagar, säger Åsa Claesson som är chef på Acreo i Hudiksvall i ett pressmeddelande.

Alex Mendez var tidigare chef vid Fiber Optic Sensors Lab inom ABB Corporate Research där han ledde utvecklingen av fiberoptiska sensorer för elektriska kraftnät och olja/gas-tillämpningar. Idag driver han ett eget konsultbolag specialiserat på fiberoptiska sensorer och industritillämpningar.

– Partnerdagarna ger oss inom svensk fiberoptik möjlighet att knyta nya kontakter och få diskutera ny teknik och forskningsresultat. Vi vill också ge dem som kommer chansen till en dialog med en av branschens viktigaste nyckelpersoner, säger Åsa Claesson.

I Acreo Fiber Optic Center deltar bland annat Ericsson, Optoskand, Fiberson, Saab Bofors Dynamics, Proximion och System 3R International. Den akademiska sidan är bland annat representerad av KTH, Karolinska Institutet och Mittuniversitetet .

Mer information och anmälan finns hos Acreo (länk)
MER LÄSNING:
 
KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus

Anne-Charlotte Lantz

Anne-Charlotte
Lantz

+46(0)734-171099 ac@etn.se
(sälj och marknads­föring)
Per Henricsson

Per
Henricsson
+46(0)734-171303 per@etn.se
(redaktion)

Jan Tångring

Jan
Tångring
+46(0)734-171309 jan@etn.se
(redaktion)