Annons

torsdag 21 augusti 2014vecka 34
twitterfblinkedin
HEM Analogt Digitalt Distribution Energi Fordon FPGA, asic & EDA Inbyggda system Kommunikation Medicin Opto Passivt & förbindning Produktion Strömförsörjning Test & mät

Flexenclosure slår bopåle i Indien Visa endast artikeln (fr utskrift)
Av Anna Wennberg (anna@etn.se)
2012-05-10  Svenska Flexenclosure, som utvecklar och tillverkar strömförsörjningslösningar till basstationer som främst tar energin från vind och sol, har startat ett dotterbolag i Indien. Bolaget – döpt till Flexenclosure India – är ett joint-venture med det indiska industrikonglomeratet Artheon. Flexenclosure äger 51 procent.

Flexenclosure India har sitt säte i Gurgaon utanför New Delhi och ska rikta in sig mot mobiloperatörerna i Sri Lanka, Bangladesh and Nepal, förutom Indien. Företaget kommer att ledas av Mukesh Singh, som närmast kommer från Nokia Siemens men som även har jobbat på Ericsson.  

– Flexenclosure India för oss närmare våra kunder och hjälpa oss att fortsätta att utveckla världens mest effektiva energihanteringslösningar. Jag har arbeta i Indien med tre företag tidigare och jag ser fram emot att bli delaktig i en sådan livskraftig ekonomi på regelbunden basis igen, säger David King, vd för Flexenclosure, i ett pressmeddelande.

Flexenclosures utvecklar produkter som ger möjlighet att optimera strömförsörjningen till en basstation från olika energikällor, som vindkraft, solkraft och dieselgenerator. Företaget, med huvudkontor i Vara, säljer hela basstationssajter där allt utom telekomutrustningen ingår.

 
KOMMENTERAT
Kommentarer via Disqus

Annons
Annons

Sök komponent
(demoversion)


Annons
Annons
Anna, A-C, Jan, Per
Administration Jan Tångring
Annonser Anne-Charlotte Sparrvik
Redaktion red@etn.se
Ansvarig utgivare Anna Wennberg på uppdrag av Elektroniktidningen Sverige AB
© Elektroniktidningen Sverige AB
Publiceringssystem Joomla, webbhotell Glesys
Smal annons