JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
lördag 22 oktober 2016 VECKA 42
Svenska Flexenclosure, som utvecklar och tillverkar strömförsörjningslösningar till basstationer som främst tar energin från vind och sol, har startat ett dotterbolag i Indien. Bolaget – döpt till Flexenclosure India – är ett joint-venture med det indiska industrikonglomeratet Artheon. Flexenclosure äger 51 procent.
Flexenclosure India har sitt säte i Gurgaon utanför New Delhi och ska rikta in sig mot mobiloperatörerna i Sri Lanka, Bangladesh and Nepal, förutom Indien. Företaget kommer att ledas av Mukesh Singh, som närmast kommer från Nokia Siemens men som även har jobbat på Ericsson.  

– Flexenclosure India för oss närmare våra kunder och hjälpa oss att fortsätta att utveckla världens mest effektiva energihanteringslösningar. Jag har arbeta i Indien med tre företag tidigare och jag ser fram emot att bli delaktig i en sådan livskraftig ekonomi på regelbunden basis igen, säger David King, vd för Flexenclosure, i ett pressmeddelande.

Flexenclosures utvecklar produkter som ger möjlighet att optimera strömförsörjningen till en basstation från olika energikällor, som vindkraft, solkraft och dieselgenerator. Företaget, med huvudkontor i Vara, säljer hela basstationssajter där allt utom telekomutrustningen ingår.
MER LÄSNING:
 
 
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus