JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.
tisdag 30 augusti 2016 VECKA 35

Förverkliga din idé på SEE-mässan

Matchmaking är inte en ny företeelse på elektronikmässor men aktiviteten har tidigare syftat till att företag ska hitta affärspartners. På SEE-mässan i april handlar det istället om att experter ska hjälp alla som har en idé att förverkliga den.

Som besökare skapar du en personlig profil som experterna sedan kan gå in och titta på. Där ser de bland annat vilka behov du har. Du kan också se andras profiler och boka möten med de personer som verkar utvecklande och intressanta. Tanken är att på plats kunna diskutera idéer till konkreta innovationsprojekt och se vilket finansiellt stöd som finns att söka.

Experterna kommer från de strategiska innovationsprogrammen Smartare Elektroniksystem och IoT Sweden samt forskningsinstitutet under Swedish ICT:s hatt.

– Det här ligger helt i linje med de höga ambitioner vi har för S.E.E. som vi skapade för att vara branschens samlade arena för kompetens, inspiration och affärer. S.E.E. görs med stort engagemang av, med och för branschen och vi är mycket glada över det goda samarbetet kring matchmaking, säger Svensk Elektroniks vd Lena Norder i ett pressmeddelande.

SEE går av stapel i Kista den 19-21 april. Mer information finns här: (länk).

MER LÄSNING:
 
MEST LÄST JUST NU
Snart vet vi hur det gick på Live Production

Under SEE-mässan i april tillverkades drygt 400 kretskort samtidigt som olika parametrar varierades. Den 8 september får vi veta vad som fungerade och hur man absolut inte ska göra.

Rockchips processorer får deep learning-kärna

Kinesiska Rockchip tecknar licens för Cevas signalkärna XM4 för att använda i nästa generation av sina processorer för telefoner, adas, drönare och robotar. 

Can och deep learning i samma chip

Dubbla Canbussar och stöd för fordonsstandarden ISO 26262 gör det tydligt villken marknad Nvidia siktar på med sin nya 16 nm-processor Parker.

Mobileye förlorade Tesla men vinner Delphi

Fordonsunderleverantören Delphi ska ta fram sin mest komplexa komponent någonsin – ett system som gör en bil självkörande. Till hjälp har företaget israeliska Mobileye, som nyligen förlorade Tesla som kund.

Tue 05:00, N = 200
SENASTE KOMMENTARER
Kommentarer via Disqus